Pihalla tuoksuu taas, nimittäin nämä:

 

IMG_8764.jpg

 

Laakerinkukat alkavat aueta, ne jotka eivät kukkineet jo talven lämpimillä ilmoilla...

 

IMG_8768.jpg

 

...ja väriherne tuoksuu kukkapenkissä oven lähellä. Tämä taitaa sittenkin olla joku jalostetumpi muoto kuin kollegansa laitumella sun muualla.

Muitakin kukkia tulee lisää koko ajan:

 

IMG_8767.jpg

 

Lemmikkejä...

 

IMG_8771.jpg

IMG_8775.jpg

 

...erivärisiä esikoita...

 

IMG_8780.jpg

 

Tämä puukin pihalla, mikä lie, aukoo jo kukkiaan.

Yhtenä päivänä nähtiin jopa valkovuokkoja Carhaixissa, suunnilleen samoilla paikoilla kuin ne pyrstötiaiset. Olin jo varma, ettei niitä täällä edes ole, mutta sielläpä vaan tuikkivat iloisina muiden valkoisten kukkien joukossa. Kylläpä ilahduttivat :) Kuvaa niistä ei ole, kun ei kameraakaan ollut mukana, mutta eiköhän jokainen suomalainen tiedä, miltä valkovuokko näyttää...

Muutakin valkoista on bongattu ihan kotipihalla:

 

IMG_8714.jpg

 

Albiinokaninpoika. Tuolla raukalla ei varmaan täällä vihreiden ruohikoiden keskellä ole pitkä elinajanennuste, mutta saapahan senkin ajan elää villinä ja vapaana.

 

IMG_8731.jpg

 

Kerrankin tarpeeksi iso! Näillä riittää hauskaa keppien parissa.

 

IMG_8732.jpg

 

IMG_8738.jpg

 

IMG_8743.jpg

 

Lentävät lassiet :)

 

IMG_8748.jpg

 

Täällä on nyt ollut päivisin melkein kesäisen lämmintä, eikä lämpötila öisinkään enää painu lähelle nollaa.

Ilmankos Rinti on taas ryhtynyt laiduntamaan.

 

IMG_8761.jpg

 

IMG_8760.jpg

 

Hehee, se luulee olevansa lehmä ;)

 

Minä en tiedä, mikä tämä kone luulee olevansa, mutta pinna sen kanssa tuppaa palamaan. Yhtenä päivänä se viattomasti ilmoitti, että windows päivittyy nyt tai kohta, ja minähän annoin sen päivittyä. Just. Sen jälkeen se ilmoitti, että windows 10 on nyt päivitetty. Voi elämän kevät. Muuten sen kanssa vielä pärjäisi, jopa tämmöinen tietokonerajoitteinen yksilö, mutta ne kuvat! Nyt valokuvia ei saa liittäessä katsottua lainkaan etukäteen, eikä koko kuvapläjäystä nimettyä kirveelläkään, niin että suunnilleen sokkona mennään (melko pienen) muistikapasiteettini varassa.

Nyt on koko kone muutenkin puoliksi jumissa, niin ettei toisille sivuille (mukaan lukien sähköpostini) pääse kuin joskus ja jouluna. Voi kone!

Kepeää keskiviikkoa kuitenkin :)