Kissoja%20021-normal.jpg

Onnea Viirulle vielä tätäkin kautta, vaikka harvemmin tätä lueskelee :)

Itse asiassa Viirun syntymäpäivä oli jo eilen, mutta muistin sen vasta edellisen kirjoituksen jälkeen. Nyt hän joka tapauksessa on sitten 13 v.

Yhtenä päivänä sain Viirun tungettua jokseenkin väkisin kissanluukusta tarhaan, jossa hän sitten nautti raittiista ilmasta jonkin aikaa, kunnes avasin luukun, ja hän marssi helpottuneena sisälle. Se tuuletus riittikin sitten Viirun mielestä moneksi viikoksi, eikä hän sen koommin ole mennyt lähellekään luukkua, vaan nauttii rennosta olosta ihan sisällä :)

Juuri mietin, mahtaako Musti olla tarhassa vai sisällä, kunnes tajusin, että kissojen kiipeilypuu huojuu välillä kuorsauksen tahdissa - Musti on siis sisätiloissa.

Kävimme jo aamupäivällä kaupoissa, ja täysi tohinahan siellä oli näin Pitkäperjantainakin. Kaunis päivä muuten onkin.

Rondo sai illalla jonkin sätkyn kesken syömisen ja kulki oudon oloisesti häntä heiluen puolelta toiselle.Vähän aikaa kesti, ennen kuin tajusin, että anaalirauhasethan ne olivat lähettäneet terveisiä ulkomaailmaan, kun ei hajukaan ollut voimakas. Eipä ole yhdelläkään koirallani kohta viidenkymmenen vuoden aikana ollut mokomista mitään vaivaa, ettei ihmekään, jos löi hetken tyhjää. Annan nyt varmuuden vuoksi homeopaattisen puhdistuskuurin Rondolle, josko se jäisikin sitten tuohon yhteen kertaan moinen.