Sadep%C3%A4iv%C3%A4n%20v%C3%A4ril%C3%A4i

Voiko viikonloppua rennommin viettää...

Musti on vihdoin oppinut avaamaan tarhaan vievän kissanluukun. Se on kieltämättä melko tiukka, eikä noiden ole tarvinnut ennen opetella avaamaan edes vessojen luukkuja, kun olen yleisen mielenrauhan vuoksi poistanut ne heti kättelyssä, joten ei ihme, että Mustilla vähän kesti. Nytkin se räpeltää sitä ensin tassuillaan vähän auki ja vasta sitten työntää päänsä siitä, mutta pääasia, että pääsee läpi. Enää ei ole kuin Viiru, joka ei osaa (=välitä) luukusta kulkea, kun sisällä loikominen on paljon mukavampaa - Tuusa ja Pörrihän oppivat luukun käytön melkein heti kun se oli asennettu.

Sadep%C3%A4iv%C3%A4n%20v%C3%A4ril%C3%A4i

Rondo ja uusi iso sadetakki, vähän on kasvunvaraa ;) Perjantaina satoi reippaasti juuri tallinsiivouksen aikana, ja laitoin koirillekin sadekamppeet, etteivät olisi ihan kastuneet. Tässä kohtaa kyllä paistoi jo aurinko, ja Pörrikin uskaltautui ulos.

Sadep%C3%A4iv%C3%A4n%20v%C3%A4ril%C3%A4i

Pusi pusi :)

Sadep%C3%A4iv%C3%A4n%20v%C3%A4ril%C3%A4i

...ja vielä yksi mannekiini - totiseksi vetää ;)

Ruusurosmo%20006-normal.jpg

Valle-ryökäle itse teossa. Hevoset olivat eilen aamulla pihalla, ja Valle rohmusi ruusunlehtiä, vaikka vihreää ruohoa oli yllin kyllin tarjolla. Luonnonmaallahan se söi jopa tuomenkuorta, mustajuuren varsia ja ties mitä, niin että vatsa mourusi välillä kuin kollikissa maaliskuulla. Kuten kuvasta näkyy, herra ei kuitenkaan ole ruuanpuutteesta kärsinyt ;)

Tänään on ollut tosi lämmin päivä, kuten oli eilenkin, ja koirat ovat olleet muutaman tunnin pihalla ihan itsekseenkin. Isot kyllä nukkuvat enimmäkseen oven edessä, kun en ole ulkona, mutta Rondo vilahtelee välillä täyttä vauhtia tuosta ison ikkunan ohi, ja nukkuukin sitten koko illan ihan raatona. Parasta kaikkien kannalta olisi tietysti, jos voisi pitää ulko-oven auki, että saisivat mennä ja tulla mielensä mukaan, mutta sitten pitäisi kissat sulkea jonkun oven taakse, ja ne eivät yleensä kaikki viihdy yhtaikaa ihan pienessä tilassa, ainakaan sulassa sovussa.

Ruusurosmo%20008-normal.jpg

Saisivat kyllä lopettaa tämän pahuksen kellojen siirtelyn. Sisäisen kellon siirto ainakin itselläni kestää vähintään pari viikkoa, ja eläinten sisäinen kello vasta tarkka onkin. Eivät ne vuorokauden tunnit siitä siirtelemisestä lisäänny, ja nyt on sitten taas aamuisin pimeää, pöh...