Nonniin, juuri kun olin haudannut ja synnyttänyt uudestaan rakkaan Eufrosynen, katsoin vielä laukun sisällä ollutta lappua, jossa sanottiinkin, että laukku on keinonahkaa...Päättäisivät nyt, ulkopuolen lapussa sanottiin, että marokiinia. Nyt meillä on siis keino-Eufrosyne, eikä siinä vielä kaikki - laukku on tehty Kiinassa! Se vuohikin olisi ollut parempi vaihtoehto, mokoman maan kanssa kun ei kenenkään ajattelevan ihmisen pitäisi olla missään tekemisissä, ennen kuin siellä on saatu ihmis- ja eläinoikeusasiat tämän vuosituhannen tasolle. Ja enkö minäkään ikinä opi tarkistamaan joka ikisestä tuotteesta, missä ne on tehty?! Jotenkin ei tullut edes mieleen, että jos ostan täältä vaatteiden ja asusteiden mekasta (ainakin joillekin) käsilaukun, niin se onkin tehty Kiinassa... Voi pyhä sylvi!

kev%C3%A4tkukkia%20-13%20023-normal.jpg

Tässä näkymä meidän pihalta laaksoon ja vastamäelle, itse asiassa monien kilometrien päähän, vaikka eihän se kuvassa näy. Etummainen vaja on puita varten ja taaempi rakennus on muuten vaan varastorakennus, voipi olla joskus ollut ihan jonkun asuntokin. Meillä on siellä pyörät ja satulat ja hevosten ruuat sun muut tarveaineet.

kev%C3%A4tkukkia%20-13%20036-normal.jpg

Tallin uudet ovet, tässä vaan sisäpuolelta, kun ovat aina päivisin auki. Tuo levy mistä ne on tehty, on ilmeisesti joku täkäläinen erikoisuus, ehkä meidän lastulevyä tai vaneria, tai niiden yhdistelmää, vastaava, ja läheltä se näyttää tältä:

kev%C3%A4tkukkia%20-13%20037-normal.jpg

On kuulemma hyvin vahvaa, ja sitä käytetään täällä päin monenlaisissa paikoissa. On myös niin karkeaa, että siitä saa helposti tikkuja (isoja) sormiinsa.

Juuri tuli Zooplussan paketti. Niillä on täällä käytännöllinen, mutta ärsyttävä tapa soittaa torvea portilla, kun tulevat autoineen jotain tuomaan. Ensimmäinen ajatukseni on aina kapinallinen "en ole koulutettu koira enkä tule käskystä, kiitos vaan!" - mutta tietenkin sitten aina menen, koska vaihtoehtona olisi hakea täällä jo kerran käynyt paketti postista. Sisäinen femakkoni siinä vaan urputtaa;) Lähettipoika oli jopa ihan hymyilevällä päällä - luulin jo, että vähintään inhoaa minua, kun saa jatkuvasti raahata meille painavia paketteja, ja kaupan päälle vielä koirat haukkuvat pataluhaksi, jos satumme olemaan pihalla. Luulin aikaisemmin, että täällä ei juuri kukaan pelkää koiria, kun niitä on joka puolella vapaana, mutta nepä kunnioittavatkin haukkuvia koiria ihan mahdottomasti - isot miehetkään eivät tule kodinturvajoukkojeni lähellekään, ne kun kailottavat täyttä kurkkua, jos ovat edelläni portilla, tai jos joku työntää päänsä niiden mielestä liian lähelle auton ikkunaa. Todellisuudessa se jää kyllä siihen uhkailuun, ainakin niin kauan kuin kukaan ei käy päälleni, ja hetken päästä ovat jo kavereita, kunhan uusi tuttavuus ei ole kehonkieleltään kovin rauhaton (lapset tietysti poislukien, ne saavat paljon anteeksi :) ).

kev%C3%A4tkukkia%20-13%20049-normal.jpg

Tämäkin on jo näin kukassa kotiloseuralaistensa viihdyttämänä :) Nyt kun vielä nuo isot narsissit eri puolilla pihaa aukaisisivat kukkansa, olisi paljon keväisempää. Ilmeisesti sentään ainakin jotkut vastikään istuttamistani tulppaaneista ovat nousemassa maasta jo tänä keväänä, vaikka niiden kukkimista pitää vielä tovi odotella.

Pakettien tuloa ei voi estää - kolmas tänään tuli juuri, ja jokaisen tuo eri henkilö...vähän erilaista tämä postin palvelu täällä kuin Suomessa :)

Muutamaksi päiväksi riittää Fazerin sinistä ja Da Capoja - ihana maaliskuu, vaikka synttäreihinkin on vielä muutama päivä :) Kiitos Marju ja Kirsi :) :) :)

Laihdutuskuuri odottakoon vielä hetken ;) Keksin uuden lempeän ja tehokkaan kuurin - jos viikossa laihtuisin kilon, mikä ei ole mitenkään kamalasti, niin vuodessa siitä tulisi 52 kiloa :) Jaan sitten suurennuslaseja halukkaille sen vuoden päästä...

Minulle on näin vanhemmiten näköjään kehittynyt sormiperäinen lukihäiriö - virhelyönnit annettakoon anteeksi, oman tekstin oikolukeminen ei aina ole kovin tuloksellista. Virhelyönnit nimittäin johtuvat yleensä siitä, kun innoissani roiskaisen vähän sinne päin, ja sormet osuvat viereisiinkin näppäimiin :)