Laitan tähän nyt muutaman tämänpäiväisen kuvan vaan äkkiseltään.

Juu, ei ole kapi meitä vieläkään kaatanut, vaikka rapsutus senkun jatkuu. Netti sen sijaan pyörtyi useaksi päiväksi, kunnes tuli korjaaja ja laittoi jotain uusia liittimiä sun muita, ja taas pelittää :)

Tässä yksi rohkea talitintti minuuttien kyttäyksen jälkeen. Yleensä ne hyppelevät tuossakin ihan lähellä, mutta kun siihen menee kameran kanssa, kestää vaikka kuinka, ennen kuin ensimmäinen uskaltaa jäädä siihen edes hetkeksi. Tuossa vaiheessa istuivat jo koiratkin jaloissani, mutta ei haitannut yhtään. Itselläni alkoivat kädet puutua jo niin, että hyvä kun kamera niissä vielä pysyi. Pidempi putki pitäisi saada, ihan jo hevosiakin varten, että saisi niistäkin muita kuvia kuin "anna nami" -  ja turpa kameran linssissä ;)

Pörri on nyt ihan todella lahdutuskuurilla. Siitä ei enää osannut sanoa, miten päin se oli menossa, niin pyöreä se oli - ja on vieläkin, eihän sitä yhtäkkiä voi eikä saa laihduttaa. Nyt vaan muutkaan kissat eivät saa ruokaa kuin pyytämällä, kupit ja lautaset ovat visusti Pörrin ulottumattomissa, ja se raukka saa vain muutaman pienen annoksen päivässä. Saas nähdä...

Tinostakin olisi ollut yksi kuva puhallettavalla kauluksella varustettuna, mutta tämä tuntuu säätelevän kuvien määrää ihan miten lystää, enkä saa sitä siirrettyä nyt tähän. Joka tapauksessa siis Tino onnistui syömään takapäästään pari länttiä karvattomaksi, toinen jo tulehtui saman tien, ja nyt koiraparka pitää koko ajan sisällä kaulusta, tosin puhallettavaa, mikä on aika miellyttävä vaihtoehto kuitenkin. Tino ei tietenkään itse ole samaa mieltä, vaan vinkuu ja valittaa aina kun yleisöä on lähellä, vaikka muuten nukkuu ongelmitta kauluksineen. Noi chihut...Ja siis jos nyt joku huolestuu, että hoito on pelkkää kauluksen pitoa, niin ei huolta - sitä pestään vedellä ja yrttihauteilla ja voidellaan minkä ehditään, homeopaattisista lääkkeistä nyt puhumattakaan :)

Au revoir :)