Eilen illalla tapahtui se, mitä olen jo kauan himoinnut: näin tornipöllön ihan livenä :)

Se istui iltahämärässä meidän puutarhakeinun päällä. Edellisiltana jo näin jonkun vaalean pöllön lentävän pihalla, mutta silloin en ollut varma lajista. Eilen siitä ei ollut epäilystäkään, vaikka oli jo hämärää, sillä välimatka oli niin lyhyt, että vaalean naamasoikion erotti ihan selvästi. Haaaa, elämäni bongaus :) Tähän asti olen ihaillut sitä vain kuvissa ja televisiossa ja toivonut aina näkeväni sen vielä joskus luonnossa.

Vesipuisto%20041-normal.jpg

Nämäkin vielä vesipuiston kokoelmista.

Toinen onnenpotku sattui tänään. Hevosilla oli nimittäin pakko jo alkaa käyttää ihottumaloimia laitumella leijailevien ötököiden vuoksi, ja Ransun loimi alkaa olla niin pahasti repeillyt ryntäiden kohdalta, ettei sitä enää saa pysyvästi korjattua. Googlailin jo netistä, mistä täältä saisi noita hollantilaisia Meulenkampin loimia, kun muistin tilanneeni viime kesänä Vallelle uuden ja pienemmän loimen, jolloin sen käyttämä suht uusi iso koko jäi varastoon. No, sepä oli onneksi kulkeutunut tänne asti, on nyt juuri pesty ja pääsee seuraavaksi Ransun päälle. Säästyi taas iso tukko rahaa :)

Kolmas juttu ei sitten olekaan mikään onnenpotku - keittiön altaan viemäri on lähes tukossa, ja laitteet siellä altaan alla niin monimutkaisen (lue:ranskalaisen) näköisiä, ettei hajuakaan, mitä sieltä pitäisi avata. No, onneksi on tuo vanha keittiö tässä alakerrassa, vein tiskit sinne ja hoidin ne siellä. Pitää katsoa, löytyisikö täkäläisistä kaupoista jotain pullomuodossa olevaa putkimiestä, tai sitten on vaan odotettava Karlin seuraavaa vierailua.

Vesipuisto%20045-normal.jpg

Tarkemmin ajatellen toinenkaan asia ei ollut kovin onnekas - printteri on ilmeisesti tärähtänyt muutossa (kukapa ei...) ja ryttää paperia senkun ehtii. Uusikin on jo hankittu, mutta en osaa sitä asentaa, niin että nyt on löydettävä jostain paikka, missä saisi otettua pari kopiota. Ja taas on odotettava englantilaisten tuttujeni (Karl ja Julie) vierailua...

Anteeksi, en jaksa enää sährätä tekstin koon kanssa, se vaihtelee jo ihan omiakin aikojaan, murrr.

Kampaajaa en ole ahkerasta yrittämisestä saanut kiinni kahteen viikkoon, paniikki iskee pikku hiljaa - ei kuitenkaan niin kova, että tilaisin ajan umpiranskalaiselta kampaajalta :) Toivotaan, että Lissa on vain käymässä Englannissa ja palaa hetimiten pääsiäisen jälkeen pelastamaan mitä pelastettavissa on.

Joka tapauksessa,

OIKEIN HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE!

Lis%C3%A4%C3%A4%20kev%C3%A4tkukkia%20-13