Välillä tätä ihanaa vihreää kevään kunniaksi :)

Meillä on nyt pihakoivussa oravabaari. Ainakin se jo mahlaan tutustunut käy siinä aina välillä hörpyillä, kohta varmaan muutkin ;) Taitaa kohta pikkuoravia pissittää (nimim. Kokemusta on)...

On niin lämmin, että eilen aamulla kaksi metsäkaurista (oletettavasti, matkaa oli aika lailla, mutta arvioin ne kauriiksi, kun eivät isoilta näyttäneet) käveli kaikessa rauhassa parin metsäsaarekkeen ja peltoaukean poikki. Eipä siellä kukaan niitä kyllä hätyytellytkään, että mikäs kiire niillä...

Toissailtana palatessamme jo hämärissä iltalenkiltä, oikein siristin silmiäni, että mikä ihmeen vitivalkoinen otus pellolla loikkii. Metsäjänishän se siellä pompotteli, vaan kuinka kauan - oli kuin huutomerkki tuolla vihreässä maisemassa. Mikä lie virhearviointi sen turkinvaihtosysteemiin tullut, vai olisiko peräti albiinopupu.

Jostain sattui silmiin juttu, jossa kerrottiin nuoresta naisbloggaajasta, joka sai luukun täydeltä ilmaisnäytteitä ja lahjoja harva se päivä. Ilmeisesti kuului sarjaan Muotibloggaajat, joka taas meikäläisellä kuuluu sarjaan EVVK (jos joku vaatteeni sattuu olemaan muodikas edes värinsä puolesta, on se luultavasti peräisin ainakin jo sitä edeltävältä muodikkuuskaudelta, tai sitten tassunjäljet tai koirankarvat sattuvat juuri silloin olemaan muotia ;) ). Mutta siis kuiteskin, miksei meidän postilaatikkoon kolahda mitään sponsorilahjoja?! Jos se nyt sattuisi johtumaan siitä, etteivät ne tiedä, mistä pitäisin, voin tietysti valottaa asiaa... En ole tähän mennessä juurikaan maininnut ostamiani hevos- tai koiratuotteita merkkinimillä, mutta voinhan ruveta senkin tekemään, jos se heidän myyntiään lisää, mutta jeeppiäkin olen kehunut vähän joka välissä, että miten olisi, Daimler-Chrysler, parin vuoden päästä voisi olla jo uusi Jeeppi paikallaan? Ja ottakaa nyt sitä ennen tuo pelkkä Cherokee taas tuotantoon, on se niiin paljon symppiksempi kuin se Grand!

Ja siis koiratuotteista meille saa vapaasti lähettää lisäaineettomia koirannameja, mieluiten luomua, ei possua, kun tuo yksi kuonokas on, paitsi selvä Phosphorus, myös Pulsatilla (tätä nyt ei ymmärrä muu kuin homeopaatti, mutta älkää välittäkö :) ). Kotimaisia nahkaisia koiranpantoja voi myös lähettää, koko 55cm, mieluiten musta, vaikka toisaalta nykyiset ovat niin hyviä, että kestävät varmasti seuraavat 10 vuotta. Juu ja sitten Muddy pawsin koiranpetejä, aika isoa kokoa (75 cm tai silleen), tilasin niitä just ja ovat älyttömän hyviä, kestävät jopa Black Gary -collieiden petaussulkeiset. Collie- ja issikkatarrat ovat aina tervetulleita, samoin ihottumaloimet hepoille, koko 135, nykyiset pitää taas uusia viimeistään ensi vuonna. Hevosnameilla on myös menekkiä, nekin lisäaineettomia ja mieluiten yrttejä sisältäviä, nyt on käytössä joku uusi saksalaisvalmiste, joka tuoksuu ihanan yrttiseltä ja uppoaa kuin häkä hepoihin :) Ai niin ja tietysti kissoille korkealaatuisia ruokia, ilman säilöntä- ja väriaineita ja mahdollisimman vähähiilihydraattisia. Emännän sinisiin hetkiin voi lähettää laatikoittain suklaalevyjä, eivät vanhene ;)

Tässä nyt ihan muutama vinkki, lisää tulee tarvittaessa.

Pesukone kuuluu lopettaneen urakkansa, pitänee lähteä narunjatkoksi ulos - ei kun siis viemään pyykkiä sinne narulle. Ihanaa, sekin on taas mahdollista! Pyykit tuoksuvat sen jälkeen niin hyviltä, että tekisi mieli tehdä kuten Rio ja hangata kylkiään niitä vasten, vaikken ihan samanlainen hajuaddikti olekaan.

Ai niin, yksi vähemmän mukava elukkajuttu vielä - collieilla oli ensimmäiset punkit perjantaina, voi räkä ja muut inhotukset, taas se alkaa! Rio oli kyllä siitäkin, siinä vaiheessa jo vainaasta punkista ihan innoissaan, ja oli vähällä syödä Rintistä irrotetun ötökän. Unto taas karkottui kauas laventelinhajuisista koiristani, se kun inhoaa kaikkia voimakkaita hajuja niin että menee suunniltaan, eikä sille voi laittaa edes yrttipantaa (joita kyllä heti huomenna suunnistamme hankkimaan).

Mutta silti, nautitaan keväästä, se on vaan kerran vuodessa!