Paluu juhlien jälkeiseen arkeen on ankea, varsinkin kun ilmeisesti sen jäätelön ansiosta piti nousta kahden jälkeen yöllä päästämään isot koirat ulos - vatsat sekaisin...Ei niillä ennen ole mitään ongelmaa ollut, silloin harvoin kun jätskiä ollaan edes syöty, mutta ainakaan tuota samaa vaniljaa ei sitten enää kokeilla. Tinolla ei mitään ongelmia kyllä nytkään ilmennyt. No, ei siinä mitään, nämähän hoituu homeopatialla, mutta sitten en enää itse meinannut saada unta, enkä varsinkaan sen jälkeen, kun aloin lukea kirjaa. Tämänhetkinen kirja on aivan liian hauska - Eve Hietamiehen "Tarhapäivä"- ja nauroin niin kippurassa välillä, ettei enää kovasti nukuttanut. Suosittelen, siis kirjaa, en valvomista. On paitsi hauska, myös hyvä ja ajatuksia herättävä. Yritin lukea varmaan viisi kertaa kohtaa, jossa joku oli nähnyt unta, että lokki oli nielaissut hänen kännykkänsä, ja tämä sitten yritti painella lokin vatsaa soittaakseen jonnekin...Viimeisellä kerralla vasta pystyin jatkamaan, kun joka kerran purskahdin hillittömään nauruun, niin että vieressä nukkuva Pörri ja jaloissa uinaileva Tuusa tuijottivat hyvin paheksuvasti, kun hytkyin niin häiritsevästi - ja se tietysti nauratti vielä lisää ;) Puuh... Lopulta sain itseni rauhoittumaan ajattelemalla kaikkia niitä labbisten omistajia, jotka ovat kiidättäneet koiriaan päivystykseen kännykkä vatsassa (koiran). Ei varmasti sillä hetkellä paljon ole naurattanut, vaikka kai siitä varsinkin kyseisen rodun tiettyjen yksilöiden kanssa tulee pikku hiljaa rutiinia...

Elokuun%20aamua%20009-normal.jpg

Viljapellot ovat nyt täynnä noita hauskoja pahnapompuloita.

Elokuun%20aamua%20039-normal.jpg

Tämä oikein poseerasi meille. Valitettavasti oli kuvattava sivusta, ettei varjoni olisi langennut perhosen päälle, joten lopputulos ei ole kovin kaksinen.

Aamulla ei enää naurattanut, kun olin nukkunut varmaan vajaa neljä tuntia koko yönä, ja iltapäivällä nauratti vielä vähemmän - posti toi kuitattavan lähetyksen, jossa oli taas uusi ja korotettu sakkolappu siitä ylinopeudesta, jonka ne lomittajat olivat täällä ajaneet...Ainakaan vielä en ole heiltä saanut pyytämääni selvitystä, jonka voisin lähettää viranomaisille, enkä enää tiedä, mitä muutakaan voin tehdä, kun kerran se ei riitä, että olen jo selittänyt olleeni ko. ajankohtana Suomessa ja siis estetty ajamasta täällä samaan aikaan. Mitä näiden kanssa oikein pitää tehdä?

No, sama postin lähetti toi kuitenkin paketin, jossa tuli tilaamiani lankoja jenkeistä, ihania pätkävärjättyjä sukkalankoja ja puuvillalankoja  :) Sitten kun siinä tohkeissani (mutta varovasti) leikkasin auki sitä täpötäyttä pakettia, niin enkös leikannut yhdestä lankakerästä myös päällimmäisestä kerroksesta langat poikki, voi sun rähmä ja ryökäle! No, nyt on ainakin uusia lankoja, että saa taas kutoa. Pitää ottaa vaan vähän maltillisemmin, ettei taas uusi päänsärky heti iske...

Elokuun%20aamua%20028-normal.jpg

Enkeli oli täällä?:)

Elokuun%20aamua%20011-normal.jpg

...ja joku muukin, aika hauskanvärinen :)

Laitumella on kärpäsiä ihan sikana, niin että hevosten turvat ovat ihan mustana niistä. Vallellakin on onneksi alkanut kärpäshuppu pysyä päässä paremmin, mutta yhtenä päivänä Ransu oli jotenkin menettänyt huppunsa joksikin aikaa, ja eikös sille tullut tietysti heti silmätulehdus toiseen silmään niistä pahuksen ötököistä. Vanhalla konstilla - homeopaattista Euphrasiaa sisäisesti ja kamomillateetä ulkoisesti hauteena - ollaan kyllä jo voiton puolella. Sen sijaan niitä mikroskooppisen pieniä kärpästen munia ei enää ole hevosten jaloissa ollut, kun saavat omenaviinietikkakäsittelyn pari kertaa päivässä, että joku kauhun tasapaino sentään säilyy :)

Pääkään ei juuri nyt särje, ja ollaan yli viikkoa lähempänä uuden auton saamista kuin viime viikolla :) :) :)