Voi hyvät hyssyrät, tää on yks...Olin lisännyt jo vaikka kuinka monta kuvaa ja kirjoittanut tekstiä, klikkasin saadakseni kursorin kohdalleen kuvan jälkeen - ja kaikki hävisi!

Kerran vielä... Barney edestä...

tammikuu%202013%20026-normal.jpg

...Ja kohta takaa. Niin kuin totesin jonnekin nettiavaruuteen hävinneessä tekstissäni jo kerran, niin on se hassua, mitä ongelmia voi yhtäkkiä yllättäen tulla noiden kuonolaisten kanssa. Kun laitoin ensimmäistä kertaa Barneyn takaluukkua kiinni, niin jo pedeillään olleet koirat sekosivat ja sinkoilivat pitkin autoa. Hetken moista ihmetetltyäni tajusin, että eihän meillä niiden aikana ole ollut autoa, jossa takaluukku olisi suljettu ylhäältä alas heilauttamalla. Rintin aikana on ollut tasan yksi auto (tai no kaksi, mutta Reissarissa nyt oli tavallinen sivulle aukeava ovi), jeeppi, jonka takaluukusta vain ylempi osa aukesi ylös, alempi sivulle, mikä on koirien kanssa erittäin kätevä ja turvallinen vaihtoehto, vaikkeivät koirani saakaan tulla autosta ilman käskyä. Rio ehti reilun viikon pentuna huristella Yaris verson kyydissä, ja siinäkin takaluukku aukeaa sivulle. No, hetken harjoittelun jälkeen tuokin kamaluus selvisi, ja matkanteko sujuu taas entiseen tapaan. Nykyään takaluukku ei edes aukea, ennen kuin koirat istuvat, siinä on semmoinen vika...;)

Colliemobiili siis takaa...

tammikuu%202013%20028-normal.jpg

Vähän masentuneen näköisiä kyytiläisiä, vaikka juuri ollaan lähdössä luonnonsuojelualueen herkullisia haisuja tutkimasta - johtuu varmaan siitä, että komensin ne takana näkyviltä pedeiltään ihan takaosaan istumaan, vähemmästäkin sitä masentuu :)

Ja tässä lisää kuvia luonnonsuojelualueelta. Siellä laakson pohjalla virtasi joki, joka yltyi välillä huristelemaan ihan koskina.

tammikuu%202013%20009-normal.jpg

Puutkin olivat paikoin kuin satumetsästä...

tammikuu%202013%20015-normal.jpg

tammikuu%202013%20030-normal.jpg

Tämä on kyllä lehtipuu, mutta ei suinkaan vielä lehdessä, vaan erilaisten köynnösten peittämä. Täällä ne verhoavat välillä sähkö- ja aitatolppiakin tehden niistä mielenkiintoisia vihermötiköitä maisemaan.

tammikuu%202013%20008-normal.jpg

Tämä kuva on paremminkin kissojensuojelualueelta - Tuusa lempipaikassaan makuuhuoneen patterin kupeessa.