Tässä ihan siltä varalta, että kuvat taas jumittuvat, meidän virallinen pääsiäiskuva...

...ja tässä toinen, missä jo katsellaan pääsiäisnoitia :)

Rinti hyvin tehdyn työn jälkeen. Olen ajatellut palkata sen jonkin hotellin listoille sängyn avaajaksi, sillä on selviä lahjoja - eikös vain olekin ammattimaisesti käännetty tuo pussilakanakin valmiiksi. Usein se on kyllä niin innoissaan, että niin pussilakanat täkkeineen kuin lakanatkin ovat hiiden kuusessa, hyvä jos vielä sängyn puolella, mutta pääasia että työstä voi nauttia ;)

Isoveli Rio lempipaikallaan. Tuo fleece-viltti oli niin ihanan imelä, että oli ihan pakko hankkia se makuuhuoneen tuoliin, ja hyvin siinä näyttää unet maittavan.

Ulkona on oikein kunnon takatalvi, mikä ei ole yhtään kiva asia. Lunta on taas siellä ja täällä, vaikka päivällä sentään muutama aste on lämmintäkin. Voi rähmä. Narsissit nuokkuvat aamuisin rappusilla kaksin kerroin, mutta mönkivät sinnikkäästi päivällä taas pystyyn. Linnuille ostin vielä säkilliset auringonkukansiemeniä ja pähkinöitä, ja ruokailijoita riittää taas. No, kestettävä se vaan tämäkin on. Niinä aamuina, jolloin ei teillä ole jäätä tai lunta, mennään sitkeästi pyörälenkille, emäntä untuvatakissa ja koirat viileästä nauttien :)

Lauantaina käväisin Kädentaito-messuilla suorittamassa vähän teollisuusvakoilua, ja monia uusia ideoita sieltä tulikin. Paha pettymys oli kyllä muikku- ja muurinpohjalettukojun puuttuminen kokonaan, kun olin jättänyt syömisenkin sen varaan siltä päivältä. Epistä...

Joka tapauksessa OIKEIN HYVÄÄ JA RENTOUTTAVAA PÄÄSIÄISAIKAA!