No ei vaiskaan, ei meillä mitään cushingia ole, Ransullakaan, arvot oli ihan loistavat :)  Eläinlääkärikin vaan sitten arveli, että se nyt vaan on semmonen karvainen ja rauhallinen (minkä olen kyllä tiennyt kohta 21 vuotta, mutta tulipas nyt tutkittua).

Ei ole pyöräkelejä vieläkään, voi rähmä. Pitäisi taluttaa niin pitkiä matkoja jäisiä paikkoja pitkin vähän väliä, ja koirat olisivat ihmeissään, kun ei kuitenkaan springerissä ollessa ( eli vauhdissa ) saa nuuskia pientareita, ja muutenkin, mennään sitten kun voi pyöräillä yhtämittaisesti ja kävellä sitten puolessa välissä hihnassa, jolloin voi asioitakin toimittaa.

Nyt on joku kamala päänsärkyrutto taas iskenyt, juuri yhtenä päivänä särki niin vimmatusti, ja tänään taas, eikä mikään tunnu kunnolla auttavan. Hartiat ovat ihan jumissa ja sitä rataa.

Keramiikasta toin taas muutaman elukkamittarin kotiin, mutta nyt en jaksa niitä edes kuvata. Pitää yrittää vaan olla hissukseen ja mennä tosi aikaisin nukkumaan, niin huomenna voisi olla parempi olo :)

Smirrekin on taas kotiutunut retkiltään ja makailee välillä tallissakin kaikessa rauhassa kanien harmiksi, se kun lepäilee aina siinä karsinassa, missä kaneilla on kiivas kaivuutyö kesken...