Ranskassa%20287-normal.jpg

Ihan unohdin - KIITOS kaikille ihanille ystäville niin korteista kuin suklaapaketeistakin kuluneella ystävänpäiväviikolla :). Erityiskiitos Eevalle, Leenalle ja Marjulle :)

Vielä on vähän sinistä jäljellä (paino sanalla vähän ;) ). Mutta mitä ihmettä ne ovat menneet sitä käärettä muuttamaan, suorastaan vähän tympeän värinen, jos nyt tympeän sinistä on olemassa...Vanha oli paljon tyylikkäämpi. Onneksi suklaa on säilynyt samana :)

Tuo kuva on kyllä viime syksyltä tästä pihasta, mikä lie malvan sukuinen pensas, mutta ei se sentään vielä kuki.

Kyllä olin perjantaina ylpeä itsestäni - tulostin ihan itse Ikean aulan tietokoneella itselleni väliaikaisen Ikea Family -kortin! Piti nimittäin ostaa vieraskylpytakki, ja sen sai paljon halvemmalla sillä kortilla. Niin ja kaiken lisäksi kaikki teksti siinä koneella oli tietysti vain ranskaksi - hyvä minä :)

Tänään hommasin meille uuden viherkasvin pihalta, tämmöisen

kev%C3%A4tkuraa%20ja%20orvokkeja%20021-n

Tätä kasvaa siellä täällä pitkin pihaa, näyttää lähinnä aasinkorvan ja kirjovehkan risteytykseltä. Tempaisin kunnon paakun ja istutin sen ruukkuun, ja näyttää aika somalta.

Kaalipadasta tuli kamalan hyvää sillä vaahterasiirapillakin.

Nonnii, nythän tämä suurenee...mitähän seuraavaksi? Välillä netti pomppii pois päältä, välillä katoaa puhelinyhteydet - Bretagnessa ollaan ;)

Tuli tuosta sutipuun letitetystä rungosta mieleen, että osaa se luontokin:

kev%C3%A4tkuraa%20ja%20orvokkeja%20040-n

Huomenna pitäisi saada talliin ovet, eikä hetkeäkään liian aikaisin - hermot menee niiden katkeilevien paimenlankojen kanssa...

Kaksi aurinkoista päivää jo peräkkäin, outoa ;)