Karl kävi eilen vuolemassa hevosten kaviot ja toi samalla Julien meille lahjaksi maalaaman kuvan koiristani, aika hieno, eikös vaan :) Hän tekee tilauksesta kuvia esim. lemmikeistä, niitä löytyy Etsyn sivuilta (ihanat, mutta lompakolle tuhoisat sivut, sieltä löytyy mitä vaan) otsikolla artchevaux, muistaakseni. Taitaa tuolla olla vasta enimmäkseen hevoskuvia, mutta muutkin näkemäni koirakuvat ovat olleet tosi hyviä.

Maalaus%20004-normal.jpg

Tuo on nyt vielä ilman kehyksiä, mutta kunhan saadaan kunnon kehykset, niin kuvakin pysyy suorana, ja pääsee aitiopaikalle seinälle :) Tuo kuva on nyt toistaiseksi ollut nojallaan seinää vasten hyllyllä aika matalalla, ja eilen Rondo istui sohvalla ja tuijotti keskittyneesti kuvaa vaikka kuinka pitkään.

Maalaus%20002-normal.jpg

Sukkia on taas syntynyt kovaa vauhtia, kaikki tuosta mielestäni maailman hauskimman värisestä sukkalangasta. Kyseessä on siis Seitsemän veljeksen Polkka, ja siitä se karkkivärinen lanka. Tämä ei nyt siis mitenkään ole mainos, mutta jos joku nyt haluaisi löytää tuota lankaa, niin pääsee suoraan oikeaan paikkaan ;)

Kevät näkyy täällä valitettavasti muussakin kuin lisääntyneessä kukkien määrässä: toissapäivänä nähtiin vesipuistossa käärme. Koirat olivat vain kolmisenkymmentä senttiä siitä, ennen kuin itsekään sitä huomasin, mutta sain ne ajoissa nykäistyä pois. Kaikkein kamalinta on, että jos täällä jotain käärme purisi, en edes tietäisi, mikä käärme se on, tai onko se myrkyllinen vai ei. Olen yrittänyt etsiä tietoa ranskan käärmeistä, mutta turhaan...Pitää muistaa kysellä asiasta Tilleyn sedältä, kun tuo huomenna heiniä, hän tietää paljon luonnon asioista, ja ihan englanniksikin. Ainakaan täällä päin ei pitäisi pahemmin myrkkykäärmeitä olla, mutta pitäisi tietää varmasti, mikä on mitäkin sorttia. Tuo nyt oli vasta toinen täällä kohtaamamme käärme ylipäätään, edellinen näytti ainakin ihan samanlaiselta, sen näkemisestä on kohta vuosi, ja se taas oli Carhaixin seikkailupuistossa.

Sadep%C3%A4iv%C3%A4n%20v%C3%A4ril%C3%A4i

Tämä pihalla kasvava pensas on aika hauska, kun siihen tulee ainakin tänä vuonna samaan aikaan kukat ja uudet punaiset lehdenalut, niin että se näyttää ihan siltä kuin siinä olisi erivärisiä kukkia.