Otetaan nyt syksyn kunniaksi tämmöinen vähän kypsempi väri... Tässä se Tinon kuva, joka viimeksi ei suostunut kirjoitukseen siirtymään.

Rinti täytti viime maanantaina, 8.8., vuoden. Tässä synttärisankari yhden lahjansa kanssa (lisäksi saivat koko päivän kaikenlaisia herkkuja, ja Eevalta Rinti sai vielä pehmohiiren). Kameraa hakiessani Rinti nukkui autuaana, mutta heräsi tietysti juuri ottaessani kuvaa eikä uskaltanut vähään aikaan nukahtaa uudestaan, ettei unohtaisi poseerata ;)

Mutta dalmis-pehmo on joka tapauksessa oikein mieluinen, kuten kuvasta näkee - toinen korva on jo melkein irti...

Samaisena maanantaina meidän piti lähteä aamulla pyöräilemään, mutta eturengas oli typötyhjä. Vasta eilen ehdin viedä sen korjaamolle, että katsovat molemmat renkaat, kun niiden ilmojen kanssa on ollut ongelmia vähän koko ajan, ja harva se kerta niitä saa olla pumppaamassa.

Sen toisen, nimittäin ilmalämpöpumpun, korjaaja käväisi yhtenä päivänä ja sanoi, että siinä on moottorissa vikaa ja se tarvitsee uuden. Hassua, että sisällä oleva pumppu ensin nyykähtää - tallissa oleva joutuu sentään paljon kovemmalle kaiken siellä leijuvan pölynkin kanssa.

Tässä vielä tämänaamuinen kuva Viirusta, joka on nukahtanut ilmeisesti kesken aurinkotervehdyksen :)

Ystävälleni Eevalle, joka juuri pari viikkoa sitten menetti viimeisimmän rotikkansa, on tulossa borderinterrierin pentu viiden viikon päästä! Pääsemme kaikki sen kummeiksi, olen jo ostellut sille kummilahjoja ja yleensäkin olen ihan villiintynyt asiasta. Ihan syytön en kieltämättä sen tuloon ole, niin kovasti olen Eevalle hehkuttanut kyseisen rodun ihanuutta... Itse hankin vanhemmilleni aikanaan bortsun pennun muutettuani eläimineni jo pois kotoa, ja Roni hurmasi yli 15-vuotisen elämänsä aikana mennen tullen kaikki tapaamansa ihmiset. Kaiken lisäksi tämä pentu on syntynyt Kikan lähtöpäivänä, että tiedä häntä, vaikka olisi Kikan varta vasten lähettämä... Pennut ovat onneksi melkein naapurikunnassa, Ruskolla, ja pääsen mukaan katsomaan niitä kolmen viikon päästä :) .Ainoa huono puoli on, että olemme juuri reissussa pennun luovutusajankohtana, mutta on se vielä viikon päästäkin aivan yhtä ihana, ja ehtii käydä meillä useasti sosiaalistumassa ja tutustumassa monen sortin eläimiin.

Syksyä on jo ilmassa ihan selvästi, ja yöt ovat ihanan viileitä, vaikka päivällä lämpöä olisikin vielä jonkun verran - ihanaa! Omasta puolestani saisi olla vaikka aina kevät tai syksy, eikä koskaan liian kuumaa tai jäätävän kylmää :)

Ihanaa syksyä meille kaikille :)!