Vesipuisto%20010-normal.jpg

Maanantain piristykseksi kukkakuvia Mael Carhaixin vesipuistosta, jossa on ison ja pienempien lampien lisäksi paljon istutuksia. Kävimme taas tänään kauppareissulla siellä kävelemässä.

Vesipuisto%20012-normal.jpg

Vesipuisto%20019-normal.jpg

Kaikkien nimiäkään en todellakaan tiedä, mutta tämä on ainakin selvä onnenpensas. Olen eläissäni omistanut niitä kolme - yhden söivät kutut, toisen tuhosi remonttimies, ja kolmas on toivottavasti edelleen hengissä Luonnonmaalla :)

Vesipuisto%20015-normal.jpg

Vesipuisto%20023-normal.jpg

Bambujakin siellä kasvaa, niin kuin monella pihallakin täällä - vain panda puuttuu. Toin kerran pari lehteä kokeeksi kaneille, sitten unohdin ne taskuuni kuivamaan, mutta näyttivät senkin jälkeen maistuvan.

Vesipuisto%20026-normal.jpg

Vesipuisto%20030-normal.jpg

Tämä lienee magnolia, niitäkin mäkee paikallisilla pihoilla isoina puina, aika eksoottista.

Vesipuisto%20032-normal.jpg

Puiston kissakin oli kukitettu. Ensimmäisellä kerralla puistossa käydessämme Rinti ei meinannut uskaltaa mennä ollenkaan tuon otuksen lähelle ;)

Vesipuisto%20043-normal.jpg

Tuossa lautasillalla on aika käytännöllinen pinnoitekeksintö - luiskille on kiinnitetty kanaverkkoa, joka estää jalkojen lipsumisen.

Vesipuisto%20046-normal.jpg

Nämä eivät ole voikukkia, vaan vähän erikoisempia narsisseja.

Iso osa viikonlopusta meni netissä asuntoautoa hakiessa. Löytyisihän niitä, tosi halpoja ja vähän ajettuja, mutta vaikka niille laittaa sähköpostitiedusteluja autoista, ei vastausta kuulu. Että nämä voi ottaa välillä päähän!

Vesipuisto%20002-normal.jpg

Näitä ei sen sijaan mikään ota päähän - ainakaan tässä vaiheessa...

Vesipuisto%20004-normal.jpg

Vesipuisto%20007-normal.jpg

...ja onneksi tämänkin jälkeen on pehmeä sohva laskeutumisalustana :)