Nyt ei kuulkaa muuta ehdi kuin muutaman kuvan laittaa eilisestä leikkimissessiosta, kun Luca-koikkeri kävi täällä. Lopuksi kaikki olivat niin väsyneitä...

Ai niin, muuten, oletteko huomanneet, että käet ovat tulleet hulluiksi? Ne kukkuvat alvariinsa, suunnilleen yötä päivää, ja melkein pihalla. Yleensähän niitä on ihan mukava kuunnella, mutta nyt alkaa jo ottaa aivoon mokoma jatkuva huutelu, mikähän niillä on...

Itselläni palaa nykyään muutakin kuin päreet - eilen poltin viinerit, onneksi vaan kaupan paistovalmiit eikä itse vaivalla väkerretyt...Laitoin paria synttärilahjaa samalla pakettiin ja tein ruokaa ja ties mitä muuta, ja unohdin koko viinerit, ihmettelin vaan, että kylläpäs toi wokki nyt haisee makealle ;) Juu ja tänään sitten poltin kasviswokin, kun katsoin koneelta samalla postia ja jätin sen hautumaan. Yleensäkin haluan tofun olevan mukavasti ruskeaa, mutta nyt niistä tuli ihan mustia pinnalta, samoin muutamista kasviksista, oli pakko karsia pahimmat karsinogeenit pois pinnalta, voi että!

Muuten olen kyllä keksinyt aivan ihanan kasviswokkisapuskan, jonka tietysti haluatte ihan kamalasti kuulla... Juu siis, ensin ruskistetaan (mutta ei siis polteta) tofupaloja, mielellään savu- tai marinoitua sellaista, sitten lisätään itämaisia kasvissuikaleita (Rainbow) sekä mahdollisesti vielä ananaspaloja, ja kun ne ovat hieman sulahtaneet, valutetaan päälle hunajaa maun mukaan, aika reilusti kuiteskin, sitten ripotellaan vähän Herbamarea, lorautetaan vielä vähän soijakastiketta pannuun ja annetaan hautua hetken (mutta ei siis mennä välillä katsomaan sähköpostia...), ja voila, sitten vaan nauttimaan :)

Saa nähdä, koska meidän hevoset alkaa pomppia kuin kanit - niiden rehu ei ole vieläkään tullut Englannista, vanha loppui jo kokonaan, ja olen antanut jokaiselle lohdutukseksi hiukan kaninrehua ämpärin pohjalle porkkanoiden seuraksi. Jospa jo huomenna...Niin siis, ei ne minkään hienouden takia syö sitä Blue Chipiä, mitä ei saa nyt Suomesta, mutta kun Valle laihtui sen verran kevättalvella, että huolestuin ja ajattelin kokeilla sitä paljon kehuttua ja mainostettua Blue Chipiä, jolla hepat elää suunnilleen sata vuotta hyväkuntoisina, ja tulihan siitä taas ihan toisennäköinen kuin entisellä rehulla, siis Vallesta, eikä se pahaa näytä muillekaan tekevän, että meillä syödään nyt sitä (siis hepat, emäntä syö poltettua tofua...) 

Mutta siis NYT ei oikeesti ehdi kirjuutella enempää, pakko ruveta iltahuoltohommiin. Palataan toivottavasti pian :)