Puhdasta%20j%C3%A4lke%C3%A4%20011-normal

Nyt on kuopuskin pesty.

Puhdasta%20j%C3%A4lke%C3%A4%20016-normal

Tässä koko puhdas ja harjattu konkkaronkka :) Jostain syystä tuppaan ottamaan kuvia aina juuri ennen harjausta, mutta kerrankin näin.

Sampoo sisältää kuningatarhyytelöä, ja alan epäillä, että sillä on jotain lempeä nostattavia vaikutuksia - Rio on yrittänyt puoli päivää lempiä Rondoa joka välissä. Yleensä se on meillä Rinti, joka sekoaa erikoisista hajuista, ja kyllä sekin tänään on aina välillä yrittänyt osallistua iloon, mutta lähinnä se on kuitenkin nyt Rio, jolla kevät kohisee suonissa ;) Rondo suhtautuu koko asiaan huumorilla, kierähtää kyljelleen ja lähtee sen jälkeen juoksemaan, ja kerrankin isot koirat painuvat heti perässä leikkimään ;)

Puhdasta%20j%C3%A4lke%C3%A4%20051-normal

Kevätkimppu

Oikeasti voisin potkaista itseäni. Siis todellakin ostin viime keväänä ne kaksi väriherneen taimea, ja nyt vasta huomaan, että eiväthän ne kaikki keltakukkaiset puskat olekaan piikkihernettä - sitä värihernettä on vaikka kuinka paljon joka puolella ihan villinä... Niitä on ilmestynyt kuin tyhjästä laitumellekin monta pensasta, höh. Ei se mikään kestävä leikkokukka näytä olevan, mutta tulihan kokeiltua.

Puhdasta%20j%C3%A4lke%C3%A4%20043-normal

Näitä kasvaa pihalla yhdessä astiassa, nimeään en tiedä, mutta sieltä ne nousevat joka kevät.

Ai niin, ja se sinikukkainen pajun juurella kasvava, tämä,

Hevoskastanja%20017-normal.jpg

on siis talvio, kiitos Eevalle tiedosta. Tarkemmin sanottuna taitaa olla isotalvio, koska on selvästi isompi ja kasvaa korkeammaksi kuin se maanpeittokasvina käytetty pikkutalvio.