Ihan taas pikaisesti yritän jatkaa...

Kamalan kuuma on taas, huomiseksi luvataan taas ukkosta, ikävästi jo heti aamuksi, ettei uskalla laittaa hevosia ulos, jos se todella tulee. Sade on kyllä aina tervetullutta näin kesällä :)

Unohtui sekin kertoa, että ystäväni Marju oli viime viikolla vieraanamme monta päivää. Kävimme Kasvitieteellisessä puutarhassa, allekirjoittanut hädin tuskin tajuissaan siinä kuumuudessa, mutta jotenkin onnistuin sieltä elävänä ulos pääsemään. Paraisilla vierailimme lammastilalla ihmettelemässä - ja ostamassa - kaikenlaisia käsityötuotteita. Perjantaina sen jälkeen, kun olin saanut isän hoidettua sairaalaan, vietiin Marju kotiinsa Nakkilaan, ja takaisin tullessa jouduttiin niin kovaan ukkosmyrskyyn, että oli pakko välillä keskeyttää ajaminen, kun ei enää nähnyt eteensä. Rakeitakin tuli semmoisella voimalla, että ihme kun jeepin pellit kestivät (jossain oli kuulemma raekuuro tehnyt raparperin lehtiin reikiä...).

Tänään tuli Ruisrock-orpo Unto meille viikonlopun yli hoitoon, mutta makaa jossain yhtä reporankana kuin omatkin koirat.

Isänkin luona kävin, ja kyllä oli kuuma siellä huoneessakin. Jätän aina tahallani oven auki lähtiessäni, että edes hiukan tulisi ristivetoa, mutta kai sen sitten joku taas pian sulkeekin. Onneksi lähipäivinä on taas hiukan viilenevää luvassa :)

Nyt on aivot niin sulana, että mitään ei muistu mieleen, ja pakko ryhtyä iltahommiin, että ehtisi ajoissa nukkumaan. Viime yönä taisin nukkua pari tuntia kunnolla, ei vaan uni tullut, ja ennen viittä alkoi semmoinen kissarumba portaita ylös ja alas ja varmaan sivullekin, ettei siinä nukkunut erkkikään. Taisivat yrittää ottaa takaisin päivien lojumisia, kun oli hetken viileämpää, mutta kovin yltiöpositiivisella päällä en sen jälkeen ollut ;)

Nonnii, ja tällä aikaa onnistuin lähes polttamaan kalkkunan palat pohjaan, voi rähmä. Kai niistä vielä jotain sapuskaa saa noille raavittua...

Tahtoo pilviä ja sadetta!