Voi sanonko mä mitä... Nyt ei kuulkaa paljon naurata. Siis tällä blogijutulla oli joku huoltokatko, mistä syystä ei uusia kirjoituksia ole voinut lisätä, ja kaiken lisäksi sen aikana hävisivät kaikki kuvat - siis KAIKKI! Tai siis kaikki 2009 jälkeen ladatut...no sitä ennen en osannut tänne kuvia laittaakaan, että kaikki!!!

Nyt vaan laittelen tänne jotain viime reissulta, ja jos joskus sattuisi olemaan ihan kamalasti luppoaikaa (hah!), niin laitan jotain aikaisempia. Kaikki koirien pentukuvat sun muutkin söpöydet ovat karanneet! No, onneksi vaan täältä, kyllä ne sentään koneella vielä ovat :) Tuo kuva Giethoornista kuvastaa hyvin mielentilaani - melko lailla vinksallaan koko komeus...

No joo, kyllä se huoltokatko sentään jo hetki sitten päättyi, meillä vaan menee kaikki mahdollinen kotihommilta jäävä aika Turussa taloa tyhjentäessä, siis isän - ja aikaisemmin koko perheen - yhteistä kotia. Ensi viikon torstaina on huutokauppa, ja siihen mennessä pitäisi tavaroihin saada joku roti, että niitä voisi sitten kaupata. Parina päivänä olen saanut sinne apua, mutta muuten tietysti hommailen siellä ainoana kaksijalkaisena, niin että aikaa siinä menee. Koirat toki ovat hyvänä seurana, mutta ei niiltä oikein vielä tavaroiden pakkaus ja lajittelu kuitenkaan suju...

Tällä välillä on aika moni tuttukin piipahtanut meitä katsomassa, ja viime viikon olivat Unto ja kissat täällä hoidossa.

Tässä kuvassa ei esiinny kukaan niistä ;) vaan söötti shettistamma Giethoornista.

Viime viikolla kävi kummipoika Calle emäntineen Reissarin lainausmatkalla, ja tänään toivat sen takaisin oltuaan ystäviensä Kaarinan ja Papun (jöötti) viikonlopun Kuopiossa Savoshowssa koiranäyttelyssä, mistä Papu oli saanut puuttuvan sertin muotovalion arvoonsa :)

Ja niin saavuttiin taas Ranskaan unikkomaisemiin...

...ihmeen kauniita koiria sielläkin oli :)

Riittäköön tältä kertaa, pitää siirtyä trimmaamaan Tinon ylipitkiä tassukarvoja.