Pipop%C3%A4%C3%A4t%20016-normal.jpg

Eipä siinä pipossa pitkäksi aikaa kudottavaa riittänyt, sehän valmistui melkein saman tien. Hauskan värinen siitä kyllä tuli. Tässä yksi mallikoira :)

Pipop%C3%A4%C3%A4t%20020-normal.jpg

...ja tässä toinen :) Masentaa tämä hiphopparina olo ;)

Pipop%C3%A4%C3%A4t%20019-normal.jpg

Tässä päässä ei pipo vielä pysy ;)

Pipop%C3%A4%C3%A4t%20001-normal.jpg

Rakas pieni peti on käymässä ahtaaksi, mutta kyllä siihen kerälle kiertyneenä vielä mahtuu. Taustalla Rondon urotöiden tuloksia: kissojen raapimapuun alusta on saanut uuden ilmeen, kun herra on harrastanut revintätöitä. Välillä se vie siihen silmänlumeeksi Kettu Geen ja on leikkivinään sen kanssa, mutta irrottaakin vaivihkaa lisää tavaraa tuosta pohjasta ;)

Pipop%C3%A4%C3%A4t%20007-normal.jpg

Klassinen esimerkki uhkaavasta ja rauhoittavasta eleestä. Isoveli hiiltymäisillään...

Yhtenä päivänä Ransu oli jäänyt Vallen saartamaksi heinäkatoksen isoon karsinaan, kun menin siivoamaan tallia, eikä päässyt luokseni tervehtimään. Valle söi karsinan edessä, eikä Ransu olisi ikinä normaalisti tohtinut tulla sen ohitse. Kului muutama sekunti, jolloin Ransu pohti asiaa, ja sen jälkeen kiljahdus - Ransu tuli karsinasta takaperin samalla potkien, niin että jopa Valle katsoi parhaaksi väistää, ja rakas heponi pääsi katsomaan emäntäänsä ;)

Vuokrasin naapurilta tallin takana olevan pellon pariksi kuukaudeksi heposille laitumeksi, niin että oma laidun saa välillä kasvaa rauhassa. Tänään aitasin siitä osan, mutta lankaa ja tolppia on pakko hankkia lisää. Hevoset näkevät sitten uudelta laitumeltaan naapurin siipikarjaakin, joka käyskentelee viereisellä laitumellaan. Siellä elämöi reilu parikymppinen hanhi, jonka puolison oli kettu onnistunut joskus nappaamaan, meillekin munia tuottavat kanat, ja ainakin tällä hetkellä pari kalkkunaa. Ankkoja en ole viime aikoina nähnyt, ne on ilmeisesti toimitettu jo ruokapöytään.

Pipop%C3%A4%C3%A4t%20012-normal.jpg

Kerrankin sain Pörristä ihan kunnollisia kuvia.

Pipop%C3%A4%C3%A4t%20015-normal.jpg

Aaaah :)

Hyvää uutta vuotta itse kullekin, jos ei ennen tavata, ja pitäkää nyt hyvänen aika niistä koiristanne kiinni, ettei niiden tarvitse viettää seuraavaa puolta vuotta metsässä juuria syöden, kuten muun muassa on mennä vuosina tapahtunut...