Le%20Conquet%20elokuu%20032-normal.jpg

Hee, tuskin olin toipunut saukon näkemisestä, kun seuraava harvinaisuus osui eteemme. Olimme nyt aamulla ennen kauppojen aukeamista kävelyllä Carhaix Plouguerin seikkailupuistossa, ja siellä lintulampien luona osui silmiini joku loistavan turkoosin ja ruosteenruskean kirjava lentelijä - kuningaskalastaja! Sepä lensi ystävällisesti vielä toisenkin kiepin suuntaamme, että varmasti näkisin kunnolla :) Kylläpä alkoi viikko loistavasti :)

Eivät ne varmaan täällä kovin harvinaisia ole, mutta on se suomalaiselle iso elämys nähdä tuommoinen lentävä jalokivi ihan livenä. Siellä puistossa on yksi paksusta puusta veistetty erikoinen penkki, ja aina sen nähdessäni ajattelen, että pitää ottaa kamera seuraavalla kerralla mukaan. Eipä sitä taaskaan ollut, mutta ei siitä linnusta kyllä olisi ehtinyt kuvaa lennossa ottaa millään asetuksilla... No, onpahan tallennettu mieleen, kuten se tornipöllö ja saukkokin :)

Sain trimmattua koirien hapsukarvat päistä ja tassuista, ja eilen illalla pesin ensimmäisen, nimittäin Tinon. Tänään pitäisi jatkaa Riolla, on onneksi vähän korkeampi, mutta selkä siinä hommassa joutuu joka tapauksessa koville, kun on melkein lattian tasalla talon ainoa koirien pesuun edes joten kuten soveltuva paikka - suihkunurkkaus.

Le%20Conquet%20elokuu%20065-normal.jpg