Haa, vihdoin saimme kauan kaivatut kunnon pedit makuuhuoneeseen. Viirun käsittelemät haisevat pedit jäivät Suomeen (tuskin niistä olisi se haju enää lähtenytkään, vaikka olisivat tänne tulleetkin), ja koirilla oli vain supermarketista ostamani ohuet pedit, jotka keikkuivat kuin vaivaisen onni. Muddypawsilta oli tilauksessa yhdet kunnon pedit, joita ei sitten enää sinne tullutkaan - mistä olin lopulta vain iloinen, kun olin toisilla sivuilla nähnyt nuo Tivoli-pedit, joihin ihastuin ja jotka olivat kaiken kukkuraksi edullisetkin. Voila, meidän linssiluteet testaushommissa :)

tivolipedit%20001-normal.jpg

Tässä vielä lähempää Rio, joka ei malttanut lainkaan lähteä pedistään.

tivolipedit%20010-normal.jpg

Menisin itsekin noihin uinailemaan, jos mahtuisin, ovat niin herkullisen väriset ja mukavan näköiset :)  Ja siis nukkuvathan koirat edelleen suuressa yhteissängyssämme, kun haluavat, mutta oma peti pitää silti olla, jos haluaa ihan omaa rauhaa.

tivolipedit%20007-normal.jpg

Ilmakuva makuuhuoneen ranskalaiselta (kirjaimellisesti) parvekkeelta ulkovajojen suuntaan.

Voi hitsinhitsinhitsi... Arvatkaa, satoiko äskeisen lenkkimme ajan melkein koko ajan, vaikka suurimman osan päivästä on ollut poutaa!  Sade on välillä ihan mukavaa, ja jos asuu Bretagnessa, siihen on vain mukauduttava, mutta joskus tulee raja vastaan. Ja arvatkaas sataako enää, kun ollaan sisällä... Kerrankin olisin saanut hevoset kuivana sisälle, mutta sehän oli taas turha toivo, voi vinku.