Meillä on nyt vähän viileämpi vappusää...

No ei vaiskaan, oikeasti meillä on tällaista, että keramiikkahepotkin pääsee laiduntamaan :). Ajateltiin vaan, että jos jollain on jo liian kuuma, niin tuo kuva toisi vähän viilennystä.

Kissakin on nauttimassa kevätnurmella :). Tämä on ilmeisesti ollut tappelussa, tai sitten sitä on joku yrittänyt kuristaa kaulasta uunissa ;)

Juu mutta hengissa ollaan edelleen kaikki, vaikken ole ehtinyt kirjoitella. Tappoja on kyllä tilillä taas useita - ne pahuksen punkit ovat jo liikkeellä, enkä enää osaa edes arvioida, kuinka monta olen liiskannut koirista. Niillä jokaisella pitäisi olla päällä paita, jonka rinnuksessa lukisi "I love Collies". Samperi, ja kaikki ne elukat monta päivää sen jälkeen kun koirille oli jo laitettu niskaan Strongholdit...Toistaiseksi kyllä vaan yksi on ollut kiinni Riossa, mutta sekin kyllä elossa, minkä ei pitäisi olla sen käsittelyn jälkeen edes mahdollista, muut ovat olleet vasta kävelyllä niiden naamassa, josta olen ne toimittanut punkkien taivaaseen (toivottavasti semmoista ei ole olemassakaan- se olisi varmaan täynnä collieita, jotka olisivat täynnä punkkeja, jotka taas olisivat täpötäynnä collien verta - yäääh!).

Toinenkin eläin on ollut menettää päänsä jo useasti - Viirun pahus on pissannut ties kuinka monta kertaa koirien uusiin peteihin. Mitään virtsatulehdusta sillä ei taatusti ole, se hyväkäs vaan menee ja käyttää niitä petejä kylmän rauhallisesti vessoina. Onneksi niihin ei neste imeydy, että osan saa huuhtomalla puhtaaksi, ja patjat voi laittaa koneeseen, mutta muutakin tekemistä kyllä olisi...

Kevär on suorastaan räjähtänyt parissa päivässä silmille. Kaikki paikat ovat jo täynnä valkovuokkoja ja kiurunkannuksia, ruoho kasvaa kohisten ja koivuissa on jo ihan hento viherrys aurinkoisimmissa paikoissa.

Tultiin juuri kaupoilta ja isän luota ja ollaan onnellisia, ettei tänne näy eikä kuulu vappuhumut, saa olla ihan rauhassa :) Huomenna tosin tulee kengittäjä, niin että hepat pääsevät hokeistaan ja muista talvitilpehööreistä, eikä tule teihin enää reikiä niiden kavioista.

Mutta kuitenkin, hauskaa vappua kaikille siitä nauttiville :)