Nyt sitä sitten tuli, vaikkei toivottukaan - lunta oli satanut yöllä pari senttiä. Laakeripuun oksat olivat lumen peitossa......ja viime viikolla hankkimani muurinkello sinnitteli lumivaipan alla.Koirat tietysti nauttivat lumessa kirmailusta, mutta hevoset olivat ensipiehtarointinsa jälkeen jokseenkin hämmentyneitä, kun vihreä ruoho oli yön aikana kadonnut. Löytyihän sekin sieltä hangen alta hetken ruopsuttelun jälkeen, mutta ensi kertaa tänne tulonsa jälkeen ne kaikki pitivät tänään jopa laiduntamisessaan taukoja, oli varmaan sen verran rasittavaa se ruohon esiin kaivaminen, ja heinät maistuivat illan tullen entistä paremmin tallissa.Tässä vähän aikaisempi näkymä laitumelta. Siinä pitäisi näkyä sateenkaari, joita täällä näkyy tosi usein sateen ja auringonpaisteen vuorotellessa välillä suorastaan hengästyttävää vauhtia.Kissojen kiipeilyy pääsi vihdoin täällä täyteen käyttöasteeseen, se kun sijaitsee keittiö-olohuoneessa suuren ikkunan edessä, mistä näkee hyvin pihan ja laitumen tapahtumia. Välillä siinä loikoilee kolmekin kissaa yhtaikaa eri tasoilla tarkkailemassa ympäristöä. Tuossa ikkunan takana vilistää usein pieni hiiri (tai myyrä, en ole nähnyt, onko sillä häntää vai ei), joka saa melkoisen kissayleisön herpaantumattoman mielenkiinnon osakseen. Aluksi yleisön hännät huiskasivat melkoista vauhtia, mutta nyt ne katselevat otuksen touhuja melkein kuin ihmiset tuttua sarjaa televisiosta kummemmin kiihtymättä.Ikkunan edusta on koirienkin lempipaikkoja, ja mahtuuhan isolle pedille aina yksi kissakin, tässä Nökö.

Kuten terävimmät ovat jo ehkä tajunneet, kameran ja koneen yhdistävä johto löytyi viimein. Se oli tietysti ollut koko ajan lähes silmieni edessä olevassa paketissa, mutta ei vaan ilmoittautunut, vaikka kuinka sitä kaipasin.

Lumi on onneksi jo melkoisesti sulanut, ja huomiseksi on luvassa lisää lämpöasteita, joten eiköhän siitä silloin päästä kokonaan eroon. Ja tuo nyt on joka tapauksessa pientä Suomen tämänhetkisiin pakkasiin verrattuna, sympatiseeraan kovasti kaikkia siellä täriseviä :)