Voi sun sanonko oikein kunnolla mitä?!!! Sain juuri uuden jutun kirjoitettua, painoin jotain nappulaa katsoakseni kirjoitusta, ja sinne katosi koko tekele. Että elämä on joskus ihanaa!

Mintut%20004-normal.jpg

Tässä nyt uudelleen niksinurkka. Onni on oma sukkapallo, jos joku ei näitä vielä tiedä. Nimittäin vanhoista puuvillasukista saa mitä mainioimpia riepotus- ja vetoleluja koirille. Toinen vanha sukka toisen sisään mytyksi, sen toisen keskelle solmu, ja näin on uusi ja ilmainen koiranlelu syntynyt :)

Pitäisiköhän tämä nyt jo tallentaa...

Juhannus%202014%20026-normal.jpg

Kun ei kerran heinätöistä tule tänäkään kesänä mitään, korjasin edes vähän satoa tontilta:

Mintut%20001-normal.jpg

Pihalta poimitut ensimmäiset minttupuskat alkavat olla kuivia. Niistä voi sitten ottaa tarpeen tullen teehen, tai hevosten tai koirien yskänlääkkeeksi.

Juhannus%202014%20030-normal.jpg

Karl kävi juuri vuolemassa hevosten kaviot, kelpaa taas kopsutella pitkin poikin laidunta.

Täti Tomppa on palannut! Karl oli joltain pöydältä löytänyt hylkäämäni toimimattoman tompan, askarrellut sen kanssa aikansa, ja katso - hän elää taas :) Olisipa säästynyt muutamalta harmaalta hiukselta (puhumattakaan rahasta, jonka tuosta uudesta tyhjänpäiväisestä rakkineesta maksoin), jos vanha kunnon täti olisi ollut kanssamme reissussa. Sehän löytää laivaterminaalitkin, vaikkei osoitteesta olisi hajuakaan, eikä koskaan (siis KOSKAAN, ettäs tiedät, Garmin!) ajata pyytämättä keskelle isoa kaupunkia.

Meillä olisi nyt muuten lähes uusi Garminin navigaattori edullisesti myytävänä. Tekee elämästäsi taatusti entistä mielenkiintoisempaa ;)

Kukkaurheilua%20004-normal.jpg

Kamalan kuuma on edelleen, laidun alkaa olla tässä kuivuudessa ihan koppura, eikä ruoho kasva pätkääkään. Koirat ovat ihan lättyjä, itselläni särkee pää ja pyörryttää, ja hevoset hakeutuvat varjoon vähän väliä. Ainoat kuumuudesta nauttivat ovat kissat. Olen ihmetellyt, mihin Tuusa katoaa aina päiväajoiksi, kun ei sitä löydy mistään talon sisältä, mutta sepä nukkuukin ulkona tarhassa omassa pienessä viidakkonurkassaan kaikessa rauhassa ja suojassa kovimmalta paahteelta. Iltaisin saa tehdä töitä, että sen saa sisään, ja aamuisin pitää vahtia, että se malttaa syödä jotain, ennen kuin päästän kissat tarhaan. Sadetansseja on pakko kohta alkaa esittää...

Kukkaurheilua%20049-normal.jpg

Näiden lannoitus on paras lopettaa - ne suorastaan pursuavat jo purkista. Ja katsokaapa, mikä tuolla vasemmassa yläkulmassa heilahtaa - joskus tuntuu mahdottomalta saada otettua yhtään valokuvaa ilman että siihen tunkee, sen läpi juoksee tai siitä on juuri poistumassa joku kuono tai häntä...

Kukkaurheilua%20053-normal.jpg

Näitä oli ilmestynyt noin tuhat lisää poissaollessamme, kaikki lähes kaksimetrisiä. Niiden kimppuun pitäisi käydä jo viidakkoveitsellä.

Kukkaurheilua%20057-normal.jpg

Tästä nyt tuli lyhyempi kuin se mikä pääsi karkuun, mutta ei voi mitään. Paras tallentaa ennen kuin tämäkin häviää...