Ainakin tältä puputytöltä voi kohta tipahtaa, jos ei pidä varaansa - olen laihtunut viikossa puolitoista kiloa, jeejeejee! Ihan kamalasti en ole edes nälkää kärsinyt, ja siihenkin tottuu...Syön vain joka kolmen tunnin päästä (normaalisti tooosi pitkä aika olla ilman ruokaa, ainakin tällaiselle puputtajalla), ja suklaata murto-osan normaalista, vain kaksi palaa kerrallaan muun syömisen jälkkäriksi, ei enää kokonaisia levyjä päivässä, vaikka kuinka himottaisi (emmekä nyt puhu mistään aloittelijoiden parin sadan gramman levyistä, vaan neljänneskilon...). Ja jos ihan kiljuva ja kaikenkattava nälkä iskee siinä välissä, saan syödä vain hedelmän. Mistä tulikin mieleen, että täältä saa tosi hyviä tuoreita aprikooseja, eipä ole ennen tullut kokeiltua. Hjoo että semmoinen dieetti, muuten syön suht normaalisti. Tälläkin menolla lähtee vuodessa 78 kiloa ;) No joo, jos nyt reilu kymmenenkin menisi, en nyt sentään miinukselle meinaa päästä...

Le%20Conquet%20elokuu%20004-normal.jpg

Tämän Pörri-otuksenkin dieetti on jo tuottanut tulosta - se ei enää muistuta kävelevää jalkapalloa ;) Se(kään) ei enää kerralla ahtaa itseään ähkyn partaalle, joten sitä ei ihan yhtä usein tarvitse enää ajaa pois ruokakupin ääreltä.

Kävimme yhtenä päivänä Rostrenenissä siinäkin tarkoituksessa, että käyn hakemassa Tinolle lisää yhtä sydänlääkettä, jottei sitä tarvitse turhaan sinne rahdata. Joopa, sen tietoja ei löytynyt koko klinikan koneelta, vaikka juuri keväällä siellä käytiin. Kaiken lisäksi se lääkäri, joka olisi tapauksen taatusti hyvin muistanut, ei ollut paikalla. Nyt se sitten raahataan sinne kuitenkin huomenna samalla kun vien Mustin ja Viirun verikokeisiin munuais- ja maksa-arvojen selvittämiseksi kaiken varalta. Mitään kauheita helteitä ei onneksi huomiseksi ole luvassa, mutta ihan riittävän lämmintä, ettei Tino nauti siitä reissusta taas senkään vertaa, kun ei muutenkaan enää välitä autolla ajamisesta yhtään, mutta minkäs teet. Nämä hukkaisivat varmaan päänsäkin, jos eivät olisi kunnolla kiinnitettyjä. Ja tuo on sentään luotettavan tuntuinen eläinlääkäriasema...

Laakerinmarjat%20050-normal.jpg

Häkkieläin Tuusa :)

Vesipussi tuli Hööksiltä, on kokeiltu ja yllättävän toimivaksi havaittu. Eihän tuo tallille menevä ylämäki alamäeksi muutu, vaikka mitä tekisi, mutta on se veden työntäminen sinne huomattavasti miellyttävämpää kuin kantaminen. Toissayönä saatiin sentään sen verran sadetta, että pari päivää saa taas vedet tynnyristä, mutta lisää ei ole luvassa aikoihin. Monilla pelloilla näkyy pyörivän sadettimet, mikä on varmaan aika harvinainen ilmiö täällä päin.

Le%20Conquet%20elokuu%20028-normal.jpg

Meillä on ollut munapyydys jo toista viikkoa viritettynä naapurin kanarakennuksessa, mutta turhaan. Naapurit ovat olleet poissa, eikä yhtään munaa ole käynyt kennopyydykseeni, joten varmaan joku asiaa tuntematon taho käy ruokkimassa kanat. Eikä siinä mitään, saa niitä luomumunia kaupastakin, mutta samalta naapurilta ostan myös heinät, ja paalista ei ole kuin ohut keskusta jäljellä...Juuri äsken vihdoin kuulimme naapurin bordercollien (narttu, ilmeisesti leikattu, mutta meidän pojat tuijottavat sitä silmät tapillaan aidan raoista, neitoa ei kyllä kiinnosta pätkääkään...) haukuntaa, joten ovat taas kotona, ja heinänsaanti turvattu :)

Le%20Conquet%20elokuu%20062-normal.jpg

Olen sairastunut varmaan lievään skitsofreniaan, joka onneksi vaivaa kuulopuheiden mukaan aika monia koiranomistajia aina silloin tällöin... Rintin Awa-äidillä on 11 uunituoretta ihanaa soopelipentua - Onnea vaan vielä tätäkin kautta :) - ja sisälläni käy vimmattua kaksinpuhelua, etten sanoisi kiistelyä, kaksi eri persoonaa. Toinen (mokoma!) sanoo, että kyllähän se kolme collieta menee siinä kuin kaksikin, ja kuinka kivaa se olisikaan , jos noita sojonokkia olisi kolme, kaksi vielä velipuolia -, mutta se toinen (järkevämpi) kysyy, että mitenkäs sitten autoon mahtuu enää yhtään tavaroita, ja missäs ne sitten asuntoautossa kaikki nukkuisivat, kun ei petejä mahdu lattialle enempää (no yksi tietty sängyssä, sanoo se toinen hyväkäs), ja miten niitä sitten voi rapsuttaakaan yhtaikaa kahdella kädellä ja...Pyörällä onnistuu kyllä kolmenkin koulutetun koiran juoksutus yhtaikaa (on kokeiltu), mutta kun ongelma on juuri siinä, että koirat kulkevat käytännössä aina mukanani, ja autojenkin tila on rajallinen (ja haluaako meitä sitten kukaan enää kyläänkään...) ÖÖÖÖÖ, tahtoo pienen sopulin!

Ja vielä tunti ja vartti seuraavan syömiskertaan...;)