Meillä otetaan välillä rennosti. Tässä nopeasti muutama kuva ennen ties mitä huoltotaukoa.Siinä Musti ja Tuusa......ja kolmen hengen sohva tehokäytössä.Hevoset toimivat ruohonleikkaajina pihalla. Kuvasta puuttuu Valle, joka usein leikkii vuorikaurista ja kiipeilee pihaa reunustavilla valleilla. Meillä on kavionjälkiä niin jyrkissä paikoissa, ettei heti todeksi uskoisi...

Blakkurilla oli muutama päivä sitten ähky, josta onneksi selvittiin omin avuin, mutta oli siinä taas jännät paikat. Syy oli taas täysi arvoitus - samaa syövät kaikki, eikä mitään erikoista ollut muutenkaan. Tiedä näistä sitten.

Huomenna kohoamme toivon mukaan korkeampaan luokkaan - sähköllisesti tällä kertaa vaan, sillä olen pyytänyt sähkötason nostoa, niin että sulakkeet kestävät öisinkin vähän enemmän palamatta. Nykyisellään, kun vesiboileri lämpeää ilmeisesti vain öisin, ei myöhemmin illalla tarvita kuin vedenkeitin lisäksi, kun jo saa laskeutua kellariin nostamaan pääsulaketta ylös.

Siinä hyvä uutinen. Huono, siis TOSI huono on se, että nautin tänään viimeisen palan Fazerin sinistä. Tuskin jaksan ajatella tulevia viikkoja...Kaikki on nyt lopussa!

Aurinkoa toivomme silti kaikille muille :) Ehkä vielä tapaamme.