Kukkaispojat%20025.jpg

 

Tämän kuvan myötä lähtee Äitienpäiväonnittelut Rondon ja Rintin äidille Awalle, Mari-mummille (menikö nyt oikein ;) ?), Rion äidille Jadelle sekä ihan kaikille muille äideille, jotka tätä lukevat :)

 

Kukkaloistoa%20034.jpg

 

Tässä vielä viimekeväisiä magnolioita samaa tarkoitusta varten niille äideille, jotka eivät koirista niin välitä - vaikka ei kai täällä niitä ole, eihän...

Harmittelin tässä taas (koira)blogeja, joita ei ole päivitetty aikoihin, ja ajattelin nyt itse edes jotain kirjuuttaa, vaikkei juuri mitään uutta kuulukaan sitten viimenäkemän, jos edes jotain ilahduttaisi. Olen kyllä viime päivinä löytänyt taas muutaman uuden colliebloginkin, mikä on suureksi iloksi elämääni :)

 

Orapihlaja%20036.jpg

 

Nämä eivät ole collieita (suom.huom.), ja kuvakin voi olla ennen julkaistu, mutta pitäkää hyvänänne, kun ei näitä kuulumisiakaan nyt niin viljalti ole... Ruoho on nykyisin jo paljon pidempää ja vihreämpää.

 

Orapihlaja%20041.jpg

 

Joka tapauksessa Julie ja Karl kävivät vihdoin eilen vuolemassa heposten kaviot, eikä hetkeäkään liian aikaisin, kuten kuvasta näkyy (tosin tämäkin on jo muutaman viikon takaa ja kaiken lisäksi Ransun jalka, sillä eivät kaviot varsinkaan talvisaikaan kasva paljonkaan).

Samalla tuli toinenkin kärpänen hoidettua hengiltä, sillä Karl sai kiristettyä keittiön hanan, joka pyöri ympäriinsä kuin hyrrä lukuisista kiristämisyrityksistäni huolimatta, ja veden saaminen siitä, varsinkin oikean lämpöisenä, oli työn ja tuskan takana.

 

Orapihlaja%20013.jpg

 

Tämä sen sijaan taas on collie.

 

Orapihlaja%20062.jpg

 

...kuten tämäkin.

 

Vesipuiston%20kukat%20012.jpg

 

Tämäkin taitaa kuulua samaan kastiin...

 

Vesipuiston%20kukat%20035.jpg

 

Tässä kuvassa on peräti kolme puikkonokkaa, Rio taas hieman kutistuneena (varmaan viime päivien sateet...ei vaan, mutta miten jotain voi masentaa nuo yhteiskuvat niin kamalasti - toisaalta kyllä itsekin pysyn mieluummin kameran paremmalla puolella, syystä, mutta kun Rio sentään onnistuukin kuvissa, tuota kutistumista lukuun ottamatta ;) ). Eikä Rondokaan noista kyllä oikeasti ole suurin, siitä se nähdään, kuinka kuvat valehtelevat - siis itsekin olen oikeasti ihan kamalan kaunis (paino sanalla "kamalan"), kuvat vaan vääristävät...

Oikeasti olen kyllä hiukan huolissani. Päästäni. Viime kesänä nimittäin vielä luulin, että se heinäsirkkojen ja hepokattien soitto, joka kuuluu hiljaisina hetkinä korvissani, tulee pääni ulkopuolelta, ihan oikeista heinäsirkoista. Joskus joulun aikoihin oli pakko myöntää, etteivät ne otukset kyllä enää soittele, eivätkä ainakaan öiseen aikaan...Siis se kuuluu vieläkin, ja siis pääni sisältä. Hui. Ehkä se kuitenkin on vain stressin oire, semmoista kuulemma voi kuulua ihan senkin johdosta, välttämättä ei vielä tarvitse olla umpihullu. Toisaalta, niin kauan kuin sitä ei itse niin kamalasti huomaa, niin väliäkös tuolla. Hulluilla on hauskempaa, kuulemma - vai oliko se nyt blondeilla... Hihiihahaahohoo :)

Täällä oli perjantaina joku Voitonpäivä (taas joku sotamuistopäivä, joita täällä vaalitaan varmaan vielä seuraavat kaksi tuhatta vuotta...), eli kaupat sun muut kiinni. Sain nyt sitten eilen valaistusta ihmettelemääni Bank holiday -termiinkin. Englannissa nimittäin ne ovat todellakin vain pankit, jotka ovat kyseisinä päivinä kiinni, kaupat eivät käytännössä kai ikinä, siis supermarketit. En kyllä haluaisi olla yövuorossa kaupassa töissä, hui... No kuitenkin, ilmeisesti tuosta päivästä johtuen saimme taas muutamana edeltävänä päivänä nauttia lukuisten hävittäjien ylilennoista, matalalla ja myös öiseen aikaan. MURRRR.

 

Vesipuiston%20kukat%20005.jpg

 

Näitä (mitä lie, olisivatko jotain kämmekän sukua...) on levinnyt naapurin niityltä meidänkin puutarhaamme, hiihoo :)

 

Vesipuiston%20kukat%20069.jpg

 

Näitä ei, kasvavat vesipuistossa.

Kuitenkin, hullunhauskaa mutta leppoisaa pyhää itse kullekin säädylle.

 

Vappu%202015%20012.jpg

 

T. Me kaikki

 

https://www.youtube.com/watch?v=t9SSyMN75wY

 

Tämä on vielä ihan pakko laittaa huomisen varalta, siis maanantaiallergikkoja varten. Ei nyt ihan monday, mutta kuitenkin, miksei tuosta voisi tehdä maanantain tunnussävelmää, siitä tulee aina niin hyvä mieli, ja alkuviikko on (ehkä) pelastettu. Ihana 70-luku ja hiusmuoti ;)