Pinkki%20ruusu%20016.jpg

 

Hööps. Juu, toivoa sopii, että tämä päivä olisi parempi kuin eilinen. Silloin nimittäin heti herättyä oli polvi niin turvoksissa takaosastaan, että itsekin jo säikähdin. Onneksi se sentään tokeni Back on Trackin polvituella jaarrow-10x10.png erilaisilla homeopaattisilla tropeilla sen verran, että pääsin jotenkin köpsöttelemään.

Alas tultua oli keittiön pöytä osaksi veden vallassa. Ystävämme Pörri (todennäköisesti, kuuluu harrastuksiinsa) oli kaatanut kukkamaljakon (yhdestä kahvilasta aikoja sitten pelastamani tuoremehupullon - oli niin sopiva yhdelle kukalle), jaarrow-10x10.png ruusuparat haukkoivat henkeään kuivalla maalla.

Tallissa oli vastassa seuraava ylläri: Ransu oli ilmeisesti ylös noustessaan potkaissut sitä kyhäämääni väliseinää (jonka siis pitäisi estää sitä kierähtämästä sen parrun alle tai kokonaan toisten puolelle) niin, että se oli kahtena kappaleena. Senkin sain jotenkin taas kasaan päivällä, joskin naulat olivat turhan lyhyitä jaarrow-10x10.png narutkin melkein loppu, mutta toiminee taas jonkin aikaa.

 

Selja%20003.jpg

 

Tässä vaihteeksi hereillä olevia nurmitädykkeitä. Ne viettävät melko pitkiä öitä suppuun puristuneina, niin ettei niistä helposti saa aamulla tai illalla kunnon kuvaa.

 

Selja%20037.jpg

 

Selja%20023.jpg

 

Kaiken muun hauskan lisäksi Riosta löytyi eilen punkki, kaikista kirppuaineista huolimatta. Tosin se vaikutti aika elottomalta, mutta tiiviisti oli etujalan sisäpinnalla kiinni. Se oli niin tiiviisti karvojen alle piiloutuneena, että tuntui käteen ensin lähinnä joltain omituiselta ylimääräisen nivelen ( se seikka, ettei siinä kohdassa ole yhtään niveltä ihan lähelläkään, ei tietenkään yhtään haitannut...) tai ties minkä kasvaimen osalta, jaarrow-10x10.png kiihtyneessä mielessäni laukkasivat jo vaikka mitkä kammottavat vaihtoehdot. Lopulta, kun kaiken kaivamisen jälkeen möykky paljastui pelkäksi punkiksi, olin ylenpalttisen helpottunut :)

 

Selja%20042.jpg

 

Tässä muillekin päivien piristykseksi linkki yhden maailmanhistorian suloisimman (omiani lukuun ottamatta tietenkin) collienpennun blogiin. Rico, olkaa hyvät:

 

http://gazeworld.simplesite.com/418013518

 

Kuvissa näkyy välillä myös mäyriskaverinsa Ruska. Voi iiiih...;)

 

Selja%20038.jpg

 

Tänään täällä vaihteeksi sataa. Muutaman päivän päästä on luvassa hellettä, ei kiva ihan sekään. Mutta kuten jo Peppi Pitkätossu aikoinaan totesi, mikä tahansa ilma on parempi kuin ei ilmaa lainkaan ;)

Yhtenä päivänä tapahtui pihalla yhteentörmäys, jossa näkyi niin selvästi noille veljeksille tyypillinen käytös. Heittelin nimittäin Riolle ja Rondolle palloja, ja Rondo lähti niin kiivaasti omansa perään, että törmäsi kääntyessään Rintiin, joka suivaantui ja aikoi vähän antaa palautetta moisesta. Ärähdys loppui kyllä alkuunsa kiellostani, mutta Rondo kulki pitkään Rintin vierellä ja yritti vakuuttaa sille, että "en se  minä ollut, ja joka tapauksessa se oli vahinko!".

Yhtenä aamuna Rinti makaili vielä sängyssä alkaessani pedata sitä eikä meinannut pyynnöstäni huolimatta hypätä alas. No ei kai, kun sängyn vieressä olevalla pikkumatolla makasi jo kaksi koiraa, eikä siihen mahtunut enää hyppäämään. Makuuhuoneessakin on nimittäin erittäin liukas laminaatti, jolle ei kukaan järkevä koira mielellään hyppää. Ennen kuin ehdin sanoa sanaakaan, Rio huomasi tilanteen ja nousi matolta, Rinti hyppäsi alas, ja sängyn petaaminen oli taas mahdollista :) Joskus Suomessa, kun Rinti oli vielä ihan nuori, mutta sängystä nouseminen ei vielä yhtään huvittanut siihen aikaan aamusta, Rio otti usein puruluun ja alkoi leikkiä sillä vimmatusti, kunnes sai Rintinkin alas sängyltä ja leikkimään. On se fiksu :)

 

Selja%20050.jpg

 

Toiveikasta tiistaita sinnekin.