Tämä on vaan niin hauska tää Rintin kuonokuva, että on pakko laittaa se tännekin :)

Unohtui ihan kertoa, että talon kissaluku väheni kolmella, kun Lotta vei omansa perjantaina kotiin. Olivat saaneet siivousfirman käyntiä aikaistettua (koko kämppä oli remonttipölyn peitossa, kun remonttimiehet eivät olleet laittaneet mitään suojauksia...kivoja nuo remonttihärdellit) niin, että pääsivät pääsiäiseksi kotiin.

Laitoin eilen tuohon kentälle lisää agilityjuttuja koirille. Nyt siellä on esteen ja renkaan lisäksi putki ja kolme (aluksi) pujottelukeppiä. Ajattelin, että Rinti pitää tosi vähitellen totuttaa siihen putkeen, kun se ei pidä ahtaista paikoista, mutta mitä vielä - se oli putkessa ennen kuin sain sitä kunnolla kiinnikään. Ihan pitkäksi en vielä putkea vetänyt, mutta moneen kertaan koirat jo sieltä menivät sen lerpunkin osan läpi :)  Keppien ympäri ne kyllä menivät, mutta olivat varmoja, että kyllä niidenkin välissä pitää este olla, vaikkei sitä näy, ja yrittivät koko ajan hypätä siinä välissä ;)

Kukkamaassa näkyi eilen jo ensimmäisiä krookuksia. Piti ottaa tuostakin tuulen vuoksi ihan urheiluasetuksella kuva, mutta silti tarkentui aina jostain syystä varteen...

Ehdin juuri toissayönä nukkua yhden pidemmän yön kunnolla, niin että jatkuva pyörrytys (ilmeisesti johtuu päälle yrittävästä flunssasta, jonka aina troppaan taaemmas, kun en oikein voi sairastaakaan) vähän väheni. Siihen se ilo sitten loppuikin - viime yön Viiru päätti poikkeuksellisesti viettää sängyssä, ja puski ja hurisi ja alusti jalkojeni päällä sinnikkäästi niin, etten koko yönä nukkunut kunnolla, kun en sitä raaskinut poiskaan heittää. Puuuuh...

Smirre on viettänyt tunnollisesti ainakin yöt tallin lämpimässä, mutta minkä pääsiäisnoidan matkaan lie eilen lähtenyt, kun ei ollut vielä aamullakaan tallissa.

Ketun pahus vierailee taas lintulaudan alla keskellä päivääkin niin, että aina saa ennen uloslähtöä tarkistaa, onko reitti selvä, että uskaltaa päästää koirat vapaana. Samperi. Seuraavassa paikassa meillä on kyllä taatusti taas aidat ihan ympäri tonttia!

Viime yöksi lupasivat tännekin sen verran pakkasta, että nostin kaikki kukkivat narsissit koreineen katon alle, mutta onneksi ei sitten pakkasta ollutkaan kuin muutama aste, että hyvin olisivat ulkonakin pärjänneet. Olipahan nyt jotain vaihtelua kuitenkin niilläkin :)