Etana%2C%20etana%20003-normal.jpg

 

Siis ei vielä huomennakaan sadetta...

Melkein heti viimeisen postauksen kirjoittamisen jälkeen joku tiedusteli kanikoppia, sitten ajoivat tänne ( hortoiltuaan eksyksissä tunnin verran), ostivat sen, ja tungin puoli-ilmaiseksi loputkin kanitavarat mukaansa. Eipähän tarvitse ainakaan niitä roudata muuttokuormassa Suomeen :)

Loppupäivä ja vähän seuraavakin meni sitten melkoisen tappopäänsäryn kourissa, niin ettei ollut vähään aikaan asiaa tarttua puikkoihin, vaikka saatiin uusi paketillinen lankojakin postissa.

Mitähän jos...

 

Etana%2C%20etana%20006-normal.jpg

 

Vähän rapsuteltais...

 

Etana%2C%20etana%20008-normal.jpg

 

Etana%2C%20etana%20009-normal.jpg

 

Ei ihme, ettei Ransun loimi kestä lavoista(kaan) kauaa ehjänä ;)

Autossa tuntunut outo haju on tyystin kadonnut, joten tuli sittenkin ulkoa. Jäi kai vaan jotenkin kiertämään sinne avonaisen kattoluukun ja tuuletuksen väliin...

Tänään ollaan etukäteisjuhlittu nimipäiviäni, sillä posti toi aamulla koko pinon paketteja, ja päädyin avaamaan ne sitten kaikki kerralla jo tänään. Herkkuja riittää vähäksi aikaa :) Kiitos Katille, Eevalle, Marjulle, Lotalle, Heidille ja Päiville muistamisista :) :) :)

Tänä vuonna kaikki syksyn juhlasankareiden lahjani myöhästyvät siksi kunnes jälleen nähdään, kuten suurin osa asianosaisista onneksi jo tietääkin. En halua enää rikastuttaa täkäläistä postilaitosta yhtään enempää, se kahmi jo viime vuonna ja etenkin jouluna sievoiset summat lähettämistäni pakettivuorista, niin että samalla rahalla olisi saanut ison kasan uusia lahjoja...

 

Puhtaat%20pulmuset%20036-normal.jpg

 

Kaikkea kummallista sattuu täällä blogissakin. Selailin yhtenä päivänä vanhoja kirjoituksiani ja huomasin, että ainakin yksi kirjoitus viime joulukuulta oli kokonaan kadonnut. Arkistossa se oli, muttei täällä. Aikani sen kanssa vehtasin ja jonkun onnenkantamoisen kautta sain sen tännekin vihdoin takaisin. Se nimittäin sattui olemaan juuri se kirjoitus, jota varsinaisesti hain, juttu Rondon sairaalareissusta ( onneksi jo sen paremmalta puolelta ), muuten olisin tuskin koko puuttumista edes huomannut, mutta outoa kuitenkin, mikähän räyhähenki senkin oli nielaissut...

Ja koirien sairastamisista puheen ollen, pitää antaa tunnustus jenkkien auttamishalulle. Luen yhden sikäläisen nöffi-ihmisen blogia, ja hänen toinen nöffinsä on edelleen hengissä ihmisten rahalahjoitusten turvin, sillä hoito tuli maksamaan maltaita. No, tässä, jos jotakin kiinnostaa :

http://mybrownnewfies.com/

Yhdestä toisesta sikäläisestä, collieblogista, luin hiukset pystyssä ja vedet silmistä valuen yli sadasta huonoista oloista huostaanotetusta colliesta. Vaan eipä aikaakaan, kun ainakin sadalle niistä oli jo tarjottu uutta kotia :)

 

Etana%2C%20etana%20011-normal.jpg

 

Uusin tulokas koiranlelurintamalla on tämä eilen Decathlonista muutamalla eurolla hankkimani pallo. Sehän pomppiikin ties mihin suuntiin ja on aivan kamalan ihana koirien mielestä :)

Oikeastaan menin sinne urheiluliikkeeseen ostamaan uusia lenkkareita, sillä kaikissa vanhoissa alkaa olla saumat niin hajalla, ettei niitä voi kauaa käyttää edes tallissa. Ihmeekseni löysinkin yhdet sopivat, Kapat (ei mitään hajua ennestään niiden kestävyydestä, mutta sopivat ihanasti kipeisiin käpäliini). Niiden hinta oli piirun alle neljäkymppiä, mutta kassalla edes kaikki ostokseni (tossut plus tuo pallo plus suolakivi hevosille) eivät tehneet läheskään niin paljoa...Siis täällähän hintamerkinnät ovat parhaimmillaankin puutteellisia, mutta yleensä niin päin, että kassalla tajuaakin hinnan olevan kalliimpi kuin hyllyssä on annettu ymmärtää (ja valittamisen tuloksena on taatusti vain olankohautus). No, kerran noinkin päin, niissä tossuissa olikin joku yllättävä tarjous :) Jos ne parin käytön jälkeen tuntuvat edelleen yhtä hyviltä, haen varmaan vielä toiset, niin voin niitä käyttää kauppareissuilla (nykyiset "siistit" lenkkarit ovat myös jo ratkeamista vailla, ja niillä on tuskaista kävellä edes pienten kivien päällä). Toivottavasti se mystinen alennus on voimassa vielä ensi viikollakin...

 

Varokaa%20collieta%20004-normal.jpg

 

Tämän King Kongista hankkimani kyltin tuunasin meille sopivammaksi collie-tarralla. Siinä oli alunperin punaisella kolmiolla verenhimoisen näköisen sakemannin silhuetti, mutta nyt siinä on siis tonttulakkipäinen kiltti collie ;). Tuossa siis kehotetaan varomaan koiraa ja ilmoitetaan, että astutte tiluksille henkenne kaupalla - no, ainakin omalla vastuulla ;)

 

Etana%2C%20etana%20001-normal.jpg

Meillä alkoi olla sisälläkin maa valkoisena koirien pesun jälkeen, mutta sain sentään päänsäryltäni vihdoin siivottua ja häädettyä kaikki villiet (collieperäiset villakoirat) pois nurkista :)

Luanikast lauantait.